Vergelijk offertes
Ontvang aanbiedingen van verhuizers

Verhuisbedrijf Rotterdam

Heeft u hulp nodig van een verhuisbedrijf in Rotterdam? Deze professionals staan klaar voor allerlei verschillende verhuizingen. Zo ook voor die van u! Een verhuisbedrijf Rotterdam heeft de ervaringen die u verder helpen, een verhuisdag zal op deze manier zonder stress verlopen. Kent u zelf geen verhuisbedrijf dan is dan geen enkel probleem. Het enige wat u van te voren moet bedenken is, wat voor wensen heb ik voor het uitbesteden aan een verhuisbedrijf in Rotterdam.

Verhuisbedrijven in Rotterdam

De verschillende verhuisbedrijven die actief zijn in Rotterdam helpen bij het verhuizen van Rotterdam, naar Rotterdam en als u binnen Rotterdam zelf wilt verhuizen. Daarnaast is er ook nog een duidelijk verschil of u als particulier gaat verhuizen of zakelijk. Particuliere verhuizingen in Rotterdam komen vaker voor. Bij een zakelijke verhuizing is er meer expertise nodig om alles soepel te laten verlopen. Verhuizers zijn er van grote bedrijven die actief zijn door het hele land tot kleinere bedrijven die zich meer specialiseren. Zo zijn er ook specifieke verhuisbedrijven die zich richten op het verhuizen van piano's. Het voordeel van deze ervaren verhuisbedrijven zijn de kennis die ze hebben over de stad Rotterdam. Hierdoor weten ze op veel plekken te komen met een verhuiswagen. De spullen kunnen dan direct ingeladen worden door de snelheid zullen de verhuiskosten veelal goedkoper uitvallen.

Verhuiskosten voor Rotterdam

De verhuiskosten die u kunt verwachten voor een verhuizing zijn geheel afhankelijk van de situatie en wensen. Wel kunnen we verklappen dat de kosten gemiddeld rond de 1150 euro liggen. Dit zeggen onze cijfers van 53 verschillende verhuizingen. Daarbij zitten hele uitgebreide en ook de wat kleinere verhuisklusjes. Om een goed beeld te krijgen van de kosten die komen kijken is het verstandig om van te voren een inventarisatie te maken. Hou hierbij rekening met de mankracht die u verwacht dat nodig is, hier kunt u op besparen door zelf een handje te helpen. Ook speciale verzoeken zoals een verhuislift raden we aan om mee te nemen. Om snel inzicht te krijgen, kunt u gratis verschillende offertes aanvragen en vergelijken. Welke kosten komen kijken bij uw verhuizing in Rotterdam kan heel gemakkelijk worden ingeschat. Verschillende factoren zijn hierbij belangrijk, denk bijvoorbeeld aan:
 • De hoeveelheid inboedel, dit wordt vaak per m3 gerekend.
 • Welke afstand er afgelegd dient te worden van woning A naar woning B.
 • De ligging van de woonruimte. Ligt dit op de begane grond of komt er een verhuislift aan te pas?
 • Hoeveel hulp kunt u zelf bieden? Hiermee valt veel te besparen op de verhuiskosten.
De kosten worden dus mede door bovengenoemde punten samengesteld. De prijs die een verhuizer hanteert per uur is verschillend, gemiddeld gaan wij uit van zo een €40,- per uur. Hierbij komen nog de kosten voor de kilometers en eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld een verhuislift of speciaal piano transport.

Een verhuizer inschakelen

Zoekt u een verhuizer in Rotterdam die de gehele verhuizing of een gedeelte hiervan overneemt? Hiervoor bent u op Verhuis-Feitjes.nl aan het juiste adres. Met behulp van een groot netwerk kunnen wij voor iedereen een geschikt verhuisbedrijf vinden.

Soorten verhuizing

Het particulier verhuizen komt het meest voor, aangezien dit simpelweg het verhuizen van een consument inhoudt; consumenten zijn er nou eenmaal het meest. Maar ook voor een bedrijfsverhuizing kunt u terecht voor een verhuisbedrijf Rotterdam. De volgende type verhuizingen kunnen allemaal voor u geregeld worden!
 • Particulier verhuizen
 • Zakelijke verhuizen
 • Een piano verhuizen
 • Internationaal verhuizen
Maak een keuze uit bovenstaande types en kijk of er een vestiging van Verhuis-Feitjes.nl bij u in de buurt aanwezig is. Bedenk van te voren goed wat er uitbesteed moet worden en wat niet. Door een schatting te maken van de inhoud kunnen wij een betere indicatie geven.

Een geschikt verhuisbedrijf vinden in Rotterdam

Top prioriteit is het vinden van een geschikt verhuisbedrijf in Rotterdam. Bijvoorbeeld kunt u op zoek zijn naar een goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam. Ook voor specialistisch vervoer kennen wij de juiste verhuizers in Nederland. Via ons systeem kunt u geheel gratis verhuisbedrijven met elkaar vergelijken. Dit levert een gemiddelde besparing op van 25% op de verhuiskosten!

In de regio Informatie over het werkgebied
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Rotterdam
 • Netnummer: 010
 • Wijken: Stadsdriehoek – Cool – C.S. Kwartier – Oude Westen – Dijkzigt – Nieuwe Kerk – Kop van Zuid Entreport – Delfshaven – Bospolder – Tussendijken – Spangen – Nieuwe Westen – Middelland – Oud Mathenesse – Witte Dorp – Schiemond – Overschie – Kleinpolder – Noord Kethel – Schieveen – Zestienhoven – Landzicht – Agniesebuurt – Provenierswijk – Bergpolder – Blijdorp – Liskwartier – Oude Noorden – Blijdorpse polder – Schiebroek – Hilligersberg Noord – Hilligersberg Zuid – Terbregge – Molenlaankwartier – Rubroek – Nieuw Crooswijk – Oud Crooswijk – Kralingen West – Kralingen Oost – Kralingse Bos – De Esch – Struisenburg – Feijenoord – Noordereiland – Vreewijk – Bloemhof – Hillesluis – Katendrecht – Afrikaanderwijk – Oud IJsselmonde – Lombardijen – Groot IJsselmonde – Beverwaard – ‘s Gravenland – Kralingse Veer – Prinsenland – Het Lage Land – Ommoord – Zevenkamp – Oosterflanck – Nesselande – Tarwewijk – Carnisse – Zuidwijk – Oud Charlois – Wielewaal – Zuidplein – Pendrecht – Zuiderpark – Heijplaat – Hoogvliet Noord – Oudeland – Nieuw Engeland – Tussenwater – Westpunt – Hoogvliet Zuid – Middengebied – Meeuwenplaat – Zalmplaat – Boomgaardshoek – Strand en Duin – Dorp – Rijnpoort – Spaande Polder – Nieuw Mathenesse – Waalhaven – Vondelingenplaat – Botlek – Bedrijvenpark Noordwest – Rivium
 • Inwoners: 624.000