Vergelijk offertes
Ontvang aanbiedingen van verhuizers

Pianotransport

Van plan om een piano te gaan verhuizen? Voor pianotransport zal er een specialist langs moeten komen. Het is mogelijk om de piano zelf te vervoeren, enkel de risico's zijn een stuk groter dan bij overige meubels omdat deze snel kan beschadigen. Laat dat nou juist hetgeen zijn wat er niet moet gebeuren. De piano moet veilig vervoert worden zodat deze zonder beschadigingen op de plaats van bestemming komt.

Wat kost het vervoeren van een piano?

Het verhuizen van een piano is vaak niet eens zo heel duur. En is geheel afhankelijk van de locatie en waar deze heen moet worden gebracht. Natuurlijk rekent een dergelijk verhuisbedrijf wel een vast bedrag om de piano te verplaatsen. Gemiddeld begint het tarief rond de €150,-. Daarnaast zullen er kosten verbonden zijn aan het aantal uur dat een verhuizer bezig is. Ook de kilometers zullen verrekend worden.

Zelf kunt u een schatting maken of het gaat om het starttarief dan wel een uitgebreidere verhuizing. Vaak is het mogelijk kom pianotransport bij een grote verhuizing mee te laten rekenen. Hiervoor komt dan een totale prijs waarbij dit inbegrepen zit.

Vergelijk de mogelijkheden

Pianotransport is een unieke verhuizing en daarom is het belangrijk om de mogelijkheden te vergelijken. In elke regio zitten er namelijk wel verschillende verhuisbedrijven die willen helpen met het vervoeren van de vleugel. Mede door de concurrentie kunnen de prijzen uiteenlopen. Door een gratis vergelijking aan te vragen is het mogelijk om inzicht te krijgen in de kosten die bij pianotransport komen kijken.