Vergelijk offertes
Ontvang aanbiedingen van verhuizers

Disclaimer

Deze website is onderdeel van het Feitjes concept. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van deze website op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten. Wij zullen onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door de Feitjes website is verstrekt, wordt verwezen naar de voorwaarden van de Feitjes websites die op deze site van toepassing zijn.

Alle Feitjes websites zijn een tussenpersoon tussen gebruiker en aanbieder. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die op welk vlak dan ook wordt veroorzaakt door de partij die uw aanvraag in behandeling neemt.

Bekijk hier onze voorwaarden en privacybeleid.