Background Image Verhuizen website
Gratis Verhuisoffertes
Vraag vrijblijvend tot 6 offertes bij lokale verhuizers op

Verhuisbedrijf Lelystad

Heeft u een verhuizing op de planning staan en kunt u wel wat hulp gebruiken? Een verhuisbedrijf uit Lelystad kan u hier prima van dienst mee zijn. Door een deskundige in te schakelen zal de verhuisdag soepeltjes verlopen met zo min mogelijk stress. Het uitbesteden van een verhuizing is mogelijk voor ieder budget. 

Belangrijk is daarom ook het vooraf bedenken van wat er mogelijk is qua budget. Daarnaast zullen uw wensen centraal staan met betrekking tot het inpakken en vervoeren van de inboedel. Zelfs het verhuizen van een piano is in Lelystad geen enkel probleem.

Kosten van de verhuizing

Welke kosten komen kijken bij uw verhuizing in Lelystad kan heel gemakkelijk worden ingeschat. Verschillende factoren zijn hierbij belangrijk, denk bijvoorbeeld aan:
 • De hoeveelheid inboedel, dit wordt vaak per m3 gerekend.
 • Welke afstand er afgelegd dient te worden van woning A naar woning B.
 • De ligging van de woonruimte. Ligt dit op de begane grond of komt er een verhuislift aan te pas?
 • Hoeveel hulp kunt u zelf bieden? Hiermee valt veel te besparen op de verhuiskosten.
De kosten worden dus mede door bovengenoemde punten samengesteld. De prijs die een verhuizer hanteert per uur is verschillend, gemiddeld gaan wij uit van zo een €40,- per uur. Hierbij komen nog de kosten voor de kilometers en eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld een verhuislift of speciaal piano transport.

Een verhuizer inschakelen

Zoekt u een verhuizer in Lelystad die de gehele verhuizing of een gedeelte hiervan overneemt? Hiervoor bent u op Verhuis-Feitjes.nl aan het juiste adres. Met behulp van een groot netwerk kunnen wij voor iedereen een geschikt verhuisbedrijf vinden.

Soorten verhuizing

Het particulier verhuizen komt het meest voor, aangezien dit simpelweg het verhuizen van een consument inhoudt; consumenten zijn er nou eenmaal het meest. Maar ook voor een bedrijfsverhuizing kunt u terecht voor een verhuisbedrijf Lelystad. De volgende type verhuizingen kunnen allemaal voor u geregeld worden!
 • Particulier verhuizen
 • Zakelijke verhuizen
 • Een piano verhuizen
 • Internationaal verhuizen
Maak een keuze uit bovenstaande types en kijk of er een vestiging van Verhuis-Feitjes.nl bij u in de buurt aanwezig is. Bedenk van te voren goed wat er uitbesteed moet worden en wat niet. Door een schatting te maken van de inhoud kunnen wij een betere indicatie geven.

Een verhuisbedrijf vinden in Lelystad

Top prioriteit is het vinden van een geschikt verhuisbedrijf in Lelystad. Bijvoorbeeld kunt u op zoek zijn naar een goedkoop verhuisbedrijf in Lelystad. Ook voor specialistisch vervoer kennen wij de juiste verhuizers in Nederland. Via ons systeem kunt u geheel gratis verhuisbedrijven met elkaar vergelijken. Dit levert een gemiddelde besparing op van 40% op de verhuiskosten!

In de regio Informatie over het werkgebied
 • Provincie: Flevoland
 • Gemeente: Lelystad
 • Netnummer: 0320
 • Wijken: Centrum Noordzijde – Lelystad Noordoost – Lelystad Noordwest – Visvijverbos – Centrum Zuidzijde – Botter Tjalk Schoener – Haven Noordersluis – Lelystad Zuidoost – Stadshart – Lelystad Zuid Flevopoort – Oostelijke buitengebied
 • Inwoners: 76.000