Gratis Vergelijken

Vergelijk Verhuizers

Bespaar tot wel 40% op de kosten

Gratis Vergelijken

De kosten van een verhuisbedrijf

Kosten van een verhuisbedrijf zijn een groot onderdeel bij het verhuizen. De kosten zullen samen hangen met hetgeen wat het verhuisbedrijf voor u gaat doen. Hierin is het mogelijk om zelf een keuze te maken en te bepalen in hoeverre de verhuizing wordt uitbesteedt. Waar de ene verhuizing in zijn geheel wordt uitbesteed, is het ook mogelijk om maar enkele onderdelen door de verhuizer te laten doen. Afhankelijk van het budget en natuurlijk de mogelijkheden die er zelf zijn.

Middels de informatie die we bieden, willen we inzicht geven en verwachtingen schetsen. Het is belangrijk om realistisch te blijven en snappen dat het inhuren van een vakman niet mogelijk is voor een tarief van 10 euro per uur. Om de opdracht goed uit te laten voeren zullen professionals worden ingezet.

Welke kosten zijn te verwachten?

Een aantal kosten die verwacht kunnen worden zijn de uren die de verhuizers aan het werk zijn. Van het inpakken tot het inladen en vervoeren van de inboedel. Tel alle manuren bij elkaar op om een indicatie te kunnen maken van deze kosten. Een gemiddelde verhuizer kost zo een €40,- per uur.

Daarnaast kunnen er ook kosten voor het materiaal gemaakt worden. Als er bijvoorbeeld een verhuiswagen wordt gehuurd en soms ook een verhuislift. Deze kosten zijn wat lastiger in te schatten op afstand. Het kleinere materiaal zoals de verhuisdozen en verhuisdekens zal altijd in overleg worden geleverd indien nodig.

Welke kosten er voor de specifieke situatie gemaakt moeten worden, kan zelf berekend worden. Tel alle kosten bij elkaar op en mogelijk kan op basis hiervan een budget worden vastgesteld. Zo kan er gerichter gezocht worden naar een verhuisbedrijf en komt u ook niet voor verrassingen te staan. Door alles goed op papier te zetten komen hier tijdens de verhuizing zelf geen onverwachtse kosten bij kijken. Ook valt er natuurlijk te besparen op de kosten van een verhuisbedrijf. In de volgende alinea’s zal hier verder op ingegaan worden.

De kosten van een verhuisbedrijf inzichtelijk krijgen

Besparen op de verhuiskosten

Het is erg gemakkelijk om op de verhuiskosten te besparen. Door simpelweg de verhuizer een handje te helpen kan dit al heel veel schelen op de rekening. Ook is het zelf voorbereiden van het werk iets wat zal schelen in de uren die een verhuisbedrijf zal rekenen. Het inpakken is hiervan een goed voorbeeld. Hoe meer er van het verhuisbedrijf verwacht wordt, hoe hoger de prijs zal zijn, dat is natuurlijk logisch.

Ook voor dezelfde soort verhuizing zullen verschillende prijzen worden gerekend. Bekijk daarom de mogelijkheden bij verschillende verhuizers in de regio. Zet van te voren uw wensen op papier en vraag naar de mogelijkheden.

Vergelijk verhuisbedrijven voor meer inzicht

Om meer inzicht te krijgen van de mogelijke kosten, is het verstandig om verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Het vergelijken gaat heel eenvoudig via onze gratis vergelijk service. De vooraf bepaalde wensen kunt u hier invullen en binnen een dag weet u wat er mogelijk is bij verhuisbedrijven uit de buurt.

Vervolgens is het kiezen van een geschikte vakman al een stuk makkelijker. Leg de mogelijkheden naast elkaar en stem deze af op het budget. Kijk dan altijd nog waar op bespaard kan worden indien het budget is overschreden. Met behulp van een verhuisbedrijf zal de verhuisdag een stuk vlotter verlopen en ook deze tijd is geld waard!Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: