Background Image Verhuizen website
Gratis Verhuisoffertes
Vraag vrijblijvend tot 6 offertes bij lokale verhuizers op

Verhuizers

Een verhuizing op de planning? Verhuizers kunnen helpen bij het verhuizen van uw inboedel of specifieke meubels. Een verhuizer inschakelen zal helpen om een verhuisdag soepel te laten verlopen.

Een verhuisbedrijf zal van te voren overleggen hoeveel verhuizers het meest praktisch is om in te schakelen. Het streven is altijd om binnen 1 dag te verhuizen, natuurlijk zijn er uitzonderingen, dit wordt dan ook van te voren aangegeven. Met de hulp van verhuizers hoeft u dus zelf het zware werk in ieder geval niet meer te doen.

Wat kosten verhuizers?

De kosten die komen kijken bij het inschakelen van een professionele verhuizer, zal geheel afhankelijk van uw wensen zijn. Een verhuizer per uur kost rond de €40,-. Daarbij komen dan eventuele kosten voor het huren van een verhuiswagen, verhuislift en ander materiaal bij. Het is dus niet enkel het vervoeren van de inboedel wat binnen de verhuisservice valt. Ook alle zaken eromheen kunnen geregeld worden door een verhuizer uit uw regio.

Wilt u graag specifieke informatie over de kosten van uw eigen verhuizing? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een vergelijking aan. Op basis hiervan is het mogelijk om een kostenoverzicht te ontvangen van verhuisbedrijven bij u in de regio. Nu gratis offertes opvragen.

Wat zijn erkende verhuizers?

Binnen Nederland zijn veel verhuisbedrijven aangesloten bij de organisatie: Erkende Verhuizers. De deelnemende verhuizers moeten aan strenge eisen voldoen en deze worden continue gecontroleerd. De voordelen van een Erkende Verhuizer zijn:

  • Goede algemene voorwaarden
  • Garantie en verzekering op uw inboedel
  • Opgeleid en gediplomeerd personeel

Belangrijk om te weten is dat een Erkende Verhuizer de inboedel verzekert tot een bedrag van €100.000,-. Het personeel heeft allemaal een diploma waardoor u echt vakwerk kunt verwachten. Daarnaast hoeft een Erkende Verhuizer zeker niet duurder te zijn dan een ander verhuisbedrijf. Ook hier zullen de prijzen verschillen en daarom is het vergelijken echter wel aan te raden!

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.