Background Image Verhuizen website
Gratis Verhuisoffertes
Vraag vrijblijvend tot 6 offertes bij lokale verhuizers op

Verhuisservice Utrecht

Een verhuisservice Utrecht helpt bij diverse werkzaamheden die buiten het standaard werk van een verhuisbedrijf ligt. Een verhuisbedrijf voert in de basis het in en uitladen van de inboedel en ook zeker het vervoeren van de spullen. Daarnaast zijn er nog randzaken die vallen onder de verhuisservice die in Utrecht wordt aangeboden. Vaak bieden de verhuisbedrijven deze service ook aan en kunt u alles door 1 bedrijf laten oppakken.

De verschillende werkzaamheden waar we het over hebben zijn:
 • De opslag van inboedel
 • Het demonteren en monteren van meubels
 • Een verhuislift opzetten en bedienen
 • Het ontruimen van de gehele woning
 • Overige klussen die bij een verhuizing komen kijken.
Elke klus zullen we hierna behandelen en aangeven welke kosten hier eventueel bij komen kijken.

> Opslag van inboedel

Er zijn diverse mogelijkheden voor het opslaan van spullen. Er zijn gespecialiseerde bedrijven waar u voor een langere termijn een aantal spullen kunt opslaan. Voor een opslag in Utrecht kunt u ook vaak terecht bij een verhuisbedrijf. Deze slaan de nodige spullen tijdelijk op. In overleg met de verhuisservice zal besproken worden wat uw wensen zijn of wat er noodzakelijk is.

> Meubels (de)monteren

Sommige meubels zullen uit elkaar gehaald moeten worden. Om deze te vervoeren is het niet altijd mogelijk om dit in zijn geheel te doen. Of anders gaat het teveel ruimte kosten om deze in zijn geheel in de verhuiswagen te zetten. Een service kan zijn dat de vakman deze meubels demonteert en op de plek van bestemming weer in elkaar zet voor u.

> Gebruik van verhuislift

Woont u op hoogte en is er geen lift aanwezig. Of gaat u verhuizen naar een appartement op een etage die niet met een lift te bereiken is, dan zal een verhuislift huren in Utrecht een oplossing zijn. Een verhuislift kunt u zelf los gaan huren. Veel makkelijker is het om deze te huren inclusief een expert die weet hoe deze bedient moet worden. Dit is wel zo veilig + het werkt een stuk sneller. Dit is een service die vaak gekozen kan worden bij bijna ieder verhuisbedrijf in Utrecht.

> Woning ontruimen

Het ontruimen van een woning kan plaatsvinden wanneer de meubels niet meegenomen hoeven worden. De woning zal in zijn geheel leeggehaald worden en dit kan zowel door een verhuisbedrijf als door speciale ontruimers gedaan worden. U hoeft hier voor de rest niet meer naar om te kijken.

> Voorbereidende klussen

In zowel de woning die verlaten wordt als de woning waar u in gaat wonen, kunnen verschillende klusjes komen kijken. Een klusjesman zou deze eenvoudig voor u kunnen oplossen. Vraag naar de mogelijkheden van een verhuisbedrijf om u hierbij te helpen. Een complete verhuisservice in Utrecht kan u mogelijk helpen met de volgende klusjes:
 • Lampen vervangen
 • Schilder of stucwerk
 • CV-installatie onderhoud en ontluchten
 • Nieuwe vloer aanleggen of huidige vloer verwijderen
 • Laten ophangen van bijvoorbeeld gordijnen, tv, schilderijen, spiegels of een kapstok
 • Kleine reparaties
Deze klusjes zullen extra kosten met zich meenemen en hier kunt u vooraf altijd over informeren. Om een verhuisservice in Utrecht te vinden is het altijd aan te raden om van te voren een gratis vergelijking te doen. Geef de wensen aan en de kosten zullen inzichtelijk worden.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag 6 offertes op bij diverse verhuisbedrijven en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.