Zakelijke verhuizing

Een bedrijfsverhuizing is een serieuze stap. Als het verkeerd word aangepakt kan het grote gevolgen hebben.zakelijke verhuizing De werkzaamheden kunnen onnodig stil liggen, het personeel kan blessures oplopen of onzorgvuldig met het kantoormeubilair omgaan. Een zakelijke verhuizing heeft zeker andere aspecten dan een particuliere verhuizing. Zo zullen er meer risico’s zijn die veel geld kunnen kosten. Natuurlijk is het doel om deze risico’s zoveel mogelijk weg te nemen. Een professioneel verhuisbedrijf kan u hierbij begeleiden en de zorg op zich nemen.

Bereid de zakelijke verhuizing goed voor

De voorbereiding is van essentieel belang. Net zoals bij elke verhuizing, moet de inboedel geïnventariseerd worden. Daarnaast is het ook erg belangrijk om de werkzaamheden van verschillenden personen/afdelingen in kaart te brengen. Op basis van de inventarisering is het mogelijk om een goed verhuisplan te maken. Wat heeft prioriteit om als eerste te verhuizen en op welke manier word het werk zo min mogelijk belemmerd?

Een zakelijke verhuizing checklist is erg handig om erbij te houden. In zo een checklist staat alles beschreven waar rekening met gehouden moet worden. Naast het daadwerkelijk verhuizen zijn er ook een aantal randzaken die de aandacht nodig hebben. Denk aan een adreswijziging, nagaan van het bestemmingsplan nieuwe locatie en nog veel meer zaken die vooraf, tijdens of na de verhuizing geregeld moeten worden.

Uitbesteden van de verhuizing

Bent u begonnen met het voorbereiden van de verhuizing, dan ziet u hoeveel werk hierbij komt kijken.. Een zakelijke verhuizing is een specialisme. Op het moment dat het bedrijf zich niet met dit specialisme bezig houdt, is het verstandig om het uit te besteden aan een verhuisbedrijf bij u in de regio. Deze hebben de ervaring wel en kunnen de gehele zakelijke verhuizing overnemen. Hierdoor is het voor jullie ook mogelijk om te focussen op jullie specialisme. Een verhuizing kost simpelweg veel tijd en deze tijd kunt u het beste er niet zelf in stoppen. Zo blijft iedereen bij zijn leest en is het resultaat optimaal.

Mogelijk dat een verhuisbedrijf een investering is, maar de tijd die het u gaat besparen betaald dit dubbel en dwars terug. Bereken eens hoeveel u verdiend in de tijd dat het verhuisbedrijf met de verhuizing bezig is. Hier kunt u het niet zelf voor waarschijnlijk. Om een goed inzicht te krijgen over de mogelijkheden van een verhuisbedrijf, kunt u een gratis vergelijking aanvragen. Zo ziet u wat de kosten bedragen en mede door de vergelijking kunt u een geschikt verhuisbedrijf kiezen voor uw zakelijke verhuizing.

Zakelijke verhuizing regelen

Kies niet direct voor de goedkoopste

Op het moment dat er verhuisbedrijven vergelijken worden, zal de prijs hier een onderdeel van zijn. Maar enkel op de prijs vergelijken is zeker niet aan te raden, het gaat hier om een zakelijke verhuizing die serieus genomen moet worden. Een fout kan grote gevolgen hebben die dan vele malen meer kan kosten dan wat er bespaard kan worden op een verhuizer.

De kosten van een zakelijke verhuizing zijn daarnaast ook af te trekken van de belasting. De daadwerkelijke kosten liggen dan vaak ook een stuk lager dan op het eerste oog.

Vraag daarom expliciet naar de ervaringen bij dergelijke verhuizingen. Wanneer een verhuisbedrijf namelijk veel soortgelijke verhuizingen heeft gedaan, dan zullen ze deze ervaring gebruiken bij de zakelijke verhuizing. Kijk daarom naar het totaalplaatje en het gevoel wat u bij een verhuisbedrijf heeft.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: