Verhuizing doorgeven

Als u naar een nieuw adres verhuist, moet u dit aan veel partijen doorgeven. Door het grote aantal partijen waar u een verhuizing aan moet doorgeven en de stress die bij een verhuizing komt kijken, kan het proces rondom verhuizing doorgeven veel tijd kosten en bovendien eenvoudig fout gaan. Wilt u zeker weten dat verhuizing doorgeven bij u op de juiste manier gebeurt? Lees dan in dit artikel welke tips u voor verhuizing doorgeven kunt raadplegen.

Start met verhuizing doorgeven aan de gemeente

De eerste tip die wij u willen geven met betrekking tot verhuizing doorgeven is dat u ten eerste uw verhuizing doorgeeft aan de gemeente waar u nu woont en de gemeente waar u gaat wonen. In sommige gevallen geven gemeenten aan dat enkel het veranderen van het adres bij de huidige gemeente nodig is, maar bij andere gemeenten is het wel nodig om het adres bij beide gemeenten aan te passen. Heeft u uw verhuizing doorgegeven aan de gemeente, dan worden uw nieuwe gegevens in de GBA (Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens) gezet. Deze gegevens worden onder andere gebruikt door partijen als de Belastingdienst, wat betekent dat u hier uw adreswijziging niet meer door hoeft te geven.

Het afsluiten van een verhuisdoos om daarna de verhuizing door te geven

Maak een checklist van personen voor verhuizing doorgeven

De tweede tip die wij u willen geven met betrekking tot verhuizing doorgeven is dat u een checklist gebruikt om uw verhuizing aan alle belangrijke personen en partijen door te geven. Online zijn er verschillende checklists voor verhuizing doorgeven te vinden en door deze checklist te gebruiken, voorkomt u dat u iemand of een bepaalde partij vergeet bij verhuizing doorgeven. Als u een online checklist voor verhuizing doorgeven bekijkt, ziet u dat er wel tientallen verschillende personen en partijen op staan. Door het grote aantal personen en partijen die op de hoogte gebracht moet worden van uw verhuizing, is het raadplegen van een checklist voor verhuizing doorgeven zeker een aanrader.

Per persoon of partij kan er een ander proces zijn voor verhuizing doorgeven, dus controleer altijd hoe u uw verhuizing bij een specifieke persoon of een specifieke partij moet doorgeven om problemen te voorkomen.

Verhuizing doorgeven: maak gebruik van de verhuisservice

Tot slot kunt u na verhuizing doorgeven bij verschillende personen en partijen nog gebruik maken van de verhuisservice voor uw post. De verhuisservice voor uw post houdt in dat de post naar uw oude adres standaard wordt doorgestuurd naar uw nieuwe adres, zodat u altijd al uw post krijgt. Bent u toch iemand vergeten door te geven dat u verhuisd bent of is uw verhuizing nog niet verwerkt in de database van een specifieke partij, dan kan dit eenvoudig opgevangen worden met de verhuisservice voor uw post. Zeker als u regelmatig belangrijke post ontvangt als persoonlijke brieven en rekeningen, is het verstandig om naast verhuizing doorgeven ook te kiezen voor de verhuisservice voor uw post.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: