Piano verhuizen, dit vereist speciaal vervoer

Bij een piano verhuizen komt veel precisie kijken. Het is meer dan enkel het verplaatsen van de piano. Wanneer er namelijk niet met genoeg zorg word omgegaan, zal er schade toetreden. Het zelf uitvoeren van een dergelijke verhuizing is absoluut af te raden. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf beschikt over de middelen die nodig zijn voor een piano verhuizing. Een zorgvuldige behandeling is nodig zodat de piano niet opnieuw gestemd hoeft te worden.

Een verhuisbedrijf heeft hier ervaring mee en weet hoe een piano behandeld moet worden. Zo beschikt een verhuisbedrijf over speciaal vervoer. Zal de piano beschermd worden tijdens het vervoer en is het verwijderen en plaatsen van de piano inbegrepen. Het inhuren van een verhuisbedrijf is daarom zeker geen overbodige luxe. De gehele verhuizing wordt voor u geregeld en hoeft zich niet druk te maken over de veiligheid van uw piano.

Een vleugel kan ook worden verhuist

Kosten van een piano verhuizing

Het inhuren van een verhuisbedrijf neemt kosten met zich mee. Om de kosten vooraf vast te stellen. Door verschillende aspecten is het lastig om een vast bedrag te noemen. Bespreek van te voren wel een vast bedrag af met de piano verhuizers voor uw verhuizing, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De factoren die invloed hebben op de prijs zijn vooraf te bepalen. Bepaald van te voren deze factoren en geef dit duidelijk aan bij de piano verhuizers:

 • Het soort piano
 • Vanaf welke locatie moet de piano opgehaald worden
 • Naar welke locatie moet de piano verhuist worden
 • Is er speciaal materiaal nodig om de piano van en weer op zijn locatie te krijgen, denk aan een verhuislift.
 • Mogelijk is er een tijdelijke opslag nodig?

Door al deze aspecten is het dus voor ons niet mogelijk de kosten vast te stellen. Wat ons wel duidelijk is, dat de kosten niet opwegen tegen de moeite die het kost om het zelf te verzorgen.

Piano verhuizers vergelijken

Om u tegemoet te komen en de kosten inzichtelijk te maken. Bieden wij een service aan waarbij u gratis piano verhuizers kunt vergelijken. Hierbij kunt u de wensen en aspecten aangeven en zult u speciale aanbiedingen ontvangen op de mail. Door deze geheel gratis en vrijblijvende vergelijking ziet u de kosten van een piano verhuizen. Tegelijkertijd kan er tot wel 40% bespaard worden door deze eenvoudige vergelijking.

Vergelijk Direct!

Vergelijk verhuisbedrijf offertes

Gratis vergelijking van piano verhuizers uit uw regio! Binnen 1 minuut een besparing van 40% op de verhuiskosten

Vergelijk Direct!

Top steden van Nederland voor piano verhuizen

In welke steden word het meest gevraagd om een piano te verhuizen? De volgende top 10 geeft dit aan! Staat uw stad er ook tussen?

 1. Amsterdam
 2. Utrecht
 3. Den Haag
 4. Amersfoort
 5. Groningen
 6. Rotterdam
 7. Alkmaar
 8. Haarlem
 9. Leiden
 10. Wageningen

Voor extra informatie over de mogelijkheden van piano verhuizen in een bepaalde stad, klik verder op uw stad. Daar vindt u kosten die komen kijken bij het transport van de piano, ook kunt u verhuizers geheel gratis vergelijken!