Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing kan zowel naar België zijn als naar Canada of Australië. Op dat gebied zijn er geen grenzen. Om het een stuk inzichtelijker te maken hebben we het onderwerp verdeelt over twee categorieën. Namelijk de verhuizingen die binnen Europa blijven en de intercontinentale verhuizingen. Beide hebben ze andere kenmerken en komen er andere specialiteiten bij kijken. Waarbij het regelen van een particuliere verhuizing in Nederland nog vrij eenvoudig is, is het tegenovergestelde waar voor een internationale verhuizing. Hierbij komen zoveel regels kijken dat het zonder ervaring een kansloze missie is. Wees daarom verstandig en schakel hiervoor een professional in.

Verhuizen binnen Europa

Binnen Europa zijn veel landen van verschillende groottes. Populaire landen voor een verhuizing binnen Europa zijn België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Zweden. Doordat alles relatief dichtbij is en er weinig wateren tussen zitten wordt grotendeels vervoert met vrachtwagens. Voor het Verenigd Koninkrijk wordt er gebruik gemaakt van de veerdienst en de tunnel. Ook is het mogelijk om via containers alles over water te vervoeren, dit is per situatie verschillend. Het beste kunt u hier vrijblijvend over informeren bij internationale verhuizers met de juiste ervaring. De verhuizers in Nederland zullen bereid zijn om deze ervaring te delen en u hierover adviseren.

Internationaal verhuizenIntercontinentaal verhuizen

Een kenmerk bij een intercontinentale verhuizing is het transport, dit zal grotendeels in zeecontainers of houten kisten op een schip worden vervoerd. Om dit transport zelf te regelen is erg ingewikkeld. Een internationaal verhuisbedrijf heeft hier de juiste kennis en mensen voor. Heel belangrijk is het netwerk wat deze verhuisbedrijven hebben. Natuurlijk wilt u dat de inboedel in vertrouwelijke handen is. De contacten die het verhuisbedrijf aanstuurt zijn hier een belangrijke schakel in. Daarnaast is er ook veel papier werk voor de douane en andere instanties. Wilt u dit zelf gaan regelen dan zult u hier nog van schrikken. Het inhuren van een verhuisbedrijf zal dus veel tijd en uiteindelijk ook geld gaan schelen.

Internationaal verhuisbedrijf

Een internationaal verhuisbedrijf helpt u bij het transport en het in- en uitpakken van de inboedel. Natuurlijk is het voor een verhuisbedrijf geen probleem wanneer je vragen hebt over bepaalde regels, documentatie of andere onderwerpen. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf krijgen veel verzoeken en door het transport slim in te plannen is het vaak mogelijk om voordelige tarieven aan te bieden. Door de vrachtwagens en containers zo slim mogelijk te vullen is het niet nodig om speciaal voor 1 verhuizing een vrachtwagen te laten rijden. Daarnaast hebben deze bedrijven vaak contracten met buitenlandse verhuizers die ter plaatsen helpen. Deze kunt u daarom ook voordelig inschakelen. Een verhuisbedrijf inhuren is zeker geen overbodige luxe bij een internationale verhuizing.

Denk bij een internationale verhuizing ook aan de overige administratieve werkzaamheden. Zo zal er bij de belastingdienst ook van alles geregeld moeten worden. Net zoals het uitschrijven in Nederland en inschrijven in het land van bestemming.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: