Bespaartips voor een verhuizing

Een verhuizing is vaak al duur genoeg. Enkele bespaartips zijn dan waarschijnlijk ook van harte welkom. De tips zullen helpen met de voorbereiding en met de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Door dit goed op een rijtje te zetten, is het inzichtelijk hoeveel de verhuizing gaat kosten en waar op bespaard kan worden. Deze besparingen zijn in de vorm van tijd en geld. Bij elkaar opgeteld kan het u een hoop tijd schelen maar ook zeker enkele honderden euro’s als de bespaartips voor een verhuizing worden toegepast.

Waar kunt u op besparen?

Allereerst is een goede voorbereiding de helft van het werk. Zeker bij een verhuizing is dit cruciaal. Wanneer
van te voren is geordend zal dit vooral veel tijd gaan besparen. De makkelijkste manier om zeker te zijn van een goede voorbereiding, is door het gebruik van een verhuis checklist. Waar u vervolgens qua geld op kunt besparen zijn een aantal punten:

  • Door zelf een steentje bij te dragen zullen de kosten van het verhuisbedrijf lager uitvallen
  • Indien mogelijk maak gebruik van een verhuiskostenvergoeding
  • Vergelijk verhuisbedrijven en bespaar direct

Veel verhuiskosten gaan zitten in de uren die verhuizers helpen op de verhuisdag. Deze uren en verhuizers kunt u natuurlijk beperken door zelf mee te helpen. Is het niet mogelijk om zelf mee te helpen, vraag dan vrienden of familie om een handje te helpen. Dit zijn goedkope krachten en kunt u altijd belonen met behulp van een kleine vergoeding of presentje.

Spaarpotje met een mooie blauwe achtergrond

Denk na over wat u moet uitbesteden

Een aantal vragen zijn handig om van te voren te beantwoorden. Zo kunt u inventariseren welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Kunt u dit zelf of zult u dit moeten uitbesteden?

  • Is er een verhuislift en/of verhuiswagen nodig?
  • Kunt u zelf aan verhuisdozen en verhuisdekens komen?
  • Demonteert u zelf de meubels?
  • Kunt u zelf de inboedel grotendeels inpakken in de verhuisdozen?
  • Is het mogelijk om te helpen tillen bij het in- en uitladen van de verhuiswagen?

Door deze wensen duidelijk op papier te zetten, kunt u duidelijk afspraken maken. Zo is het mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen waar nodig. Leg uw wensen voor en bespreek wat u verwacht van het verhuisbedrijf. De bespaartips voor een verhuizing hebben dus vooral betrekking op het zelf helpen bij de verhuizing en het juist uitbesteden van de overige werkzaamheden.

Besparen op een verhuisbedrijf door te vergelijken

Door verschillende verhuisbedrijven geheel gratis met elkaar te vergelijken, kunt u tot wel 40% besparen op de gehele verhuiskosten. Dit is de makkelijkste verhuis bespaartip die we kunnen meegeven. Bespaar zeer gemakkelijk en snel door een gratis vergelijking aan te vragen. Met behulp van uw opgestelde wensen komt er een geschikt verhuisbedrijf uit, deze zal u verder helpen met de verhuizing.

Let hierbij niet enkel op het verschil in prijs. Bekijk ook wat u voor de prijs allemaal krijg en of u dit nodig heeft. Uiteindelijk gaat het om een verhuisbedrijf die kan doen waar u naar op zoek bent. Breng goed alle meubels in kaart om dit bij de vergelijking duidelijk te kunnen aan geven.Deze op maat gemaakte offertes helpen verder, niet enkel om een goed beeld bij de kosten te krijgen, maar ook in het uiteindelijk kiezen van een verhuisbedrijfVeel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: