Een verhuislift is geen luxe

Heeft u een appartement, maar zit hier geen lift in om de spullen naar beneden te krijgen. Een verhuislift is hier de ideale oplossing voor. Ook op het moment dat de spullen niet via de deur naar beneden kunnen is dit misschien wel mogelijk via het balkon? Een verhuislift kan tot wel 30 meter hoogte komen, dit komt gemiddeld neer op de 9e etage.

Aangezien u zelf waarschijnlijk geen verhuislift in bezit heb, zal deze gehuurd moeten worden. Wat zijn hierin de mogelijkheden zodat dit allemaal soepel verloopt. De spullen naar beneden krijgen is nog maar een onderdeel van een verhuizing. Zoekt u verdere hulp bij het verhuizen is het inschakelen van een verhuisbedrijf wellicht interessant voor u.

Verhuislift die gaat naar een hoog gelegen appartement

Verschillende soorten liften

Verhuisliften zijn er in diverse hoogtes en hebben ieder een eigen bediening. Daarnaast is de locatie belangrijk, hoeveel ruimte is er voor een verhuislift? Om uiteindelijk een keuze te kunnen maken is het maximum gewicht per lading handig om te weten. Op basis van de bovenstaande gegevens is het mogelijk om te kiezen uit 1 van de onderstaande verhuisliften:

Electrolift

Werkt op elektriciteit en dit is dus een vereiste. Daarnaast zijn ze vaak compact waardoor ze midden in de stad prima van pas komen. Het maximum gewicht per lading ligt vaak wel aan de wat lagere kant.

Motorlift

Het grote voordeel van deze verhuislift is het feit dat die wat zwaarder werk aan kan. Ook is het niet nodig om elektriciteit in de buurt te hebben. Hij is vaak wat groter en daardoor weer minder handig om in een drukke straat te gebruiken.

Opbouwlift

Dit is een lift die dan ook echt opgebouwd moet worden op locatie. Deze delen bestaan vaak uit aluminium en de reikhoogte is niet zo heel ver, vaak zo een 10 meter. Erg handig voor de kleine verhuizingen.

Een verhuislift huren

Het huren van een verhuislift kan veel tijd en moeite schelen. De inboedel via een trappenhuis kan moeilijk tot zelfs onmogelijk zijn. Via een verhuislift kan alles direct vanuit het huis in de verhuiswagen worden geladen. Bekijk eerst wat de wensen zijn voor de verhuislift, hierbij is de hoogte natuurlijk het belangrijkste. Voor advies over de juiste lift kunt u ook altijd informeren bij de verhuislift specialisten.

De kosten van een verhuislift zullen afhankelijk zijn van de duur en of er een bediende bij wordt gezet. Voor een halve dag bent u gemiddeld tussen de €250,- en €400,- kwijt, inclusief een assistent die de lift voor u opzet en bediend.

Hulp bij de verhuizing

Naast een verhuislift kunt u misschien nog wel meer assistentie gebruiken. Een verhuislift kan een gehele verhuizing voor u uitvoeren, maar ook gedeeltes als u dit wenst. Weeg de kosten op tegen het gemak en bekijk wat voor budget u hiervoor vrij wilt maken of waar u sowieso hulp bij nodig heeft. De huur van een verhuislift in combinatie met overige diensten pakken vaak voordelig uit.

Vraag daarom naar de services die een verhuisbedrijf aanbiedt. Het is namelijk niet altijd verstandig om alles zelf te regelen, kosten technisch kunt u dan van een koude kermis thuis komen.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: