Altijd verhuisdekens gebruiken

Tijdens de verhuizing moet er veel verplaatst en vervoert worden. Een beschadiging is dan ook snel gemaakt wanneer er niet op de juiste manier wordt omgegaan met de spullen. Tijdens de verhuisdag is het de bedoeling dat alles zo netjes mogelijk in de nieuwe woning terecht komt. Het inschakelen van een verhuisbedrijf of regelen van vervoer kan al prijzig genoeg zijn. Daarom is het des te belangrijker dat de inboedel goed beschermt word. De kleine spullen zullen vooral door verhuisdozen en verpakkingsmateriaal heel aankomen. Maar meubelstukken zullen hulp nodig hebben van verhuisdekens.

Een verhuisdeken is er in verschillende maten en daardoor is er voor ieder meubelstuk wel een geschikte verhuisdeken. Daarnaast zijn er ook dekens die geschikt zijn voor opslag. De dekens voor een verhuizing zijn iets dikker omdat deze meer te verduren hebben.

Voorkom beschadigingen

Tijdens het in- en uitladen moeten de meubels vaak langs muren/deurposten. Een kras of deuk is makkelijk gemaakt en dit zou zonde zijn, zowel voor de beschadigingen aan deuren en muren als aan de meubelstukken. Ook tijdens het vervoer kunnen er krassen ontstaan wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van verhuisdekens. Door verhuisdekens te gebruiken is dit makkelijk te voorkomen. Een kleine moeite om veel gedoe te voorkomen.

een stapel verhuisdekens

Kopen of huren van verhuisdekens

Vaak word er getwijfeld of er verhuisdekens gekocht of gehuurd moeten worden. Afhankelijk van de hoeveelheid dekens kunt u de overweging maken. Heeft u maar enkele dekens nodig dan kunt u gerust een aantal dekens kopen bij een doe-het-zelf zaak zoals de GAMMA of de PRAXIS. Voor een paar tientjes kunt u al enkele dekens aanschaffen en deze kunt u altijd hergebruiken. Zeker handig als u meubels gaat opslaan zijn dergelijke verhuisdekens handig om achter de hand te hebben. Hetzelfde geldt voor verhuisdozen om een aantal spullen op te bergen.

Gaat u veel meubels verhuizen en zijn daar flink wat dekens voor nodig, dan kan het verstandiger zijn om de dekens te huren. Zo heeft u na de verhuizing ook niet een hoop dekens over die u ook weer ergens moet opbergen.

Heeft u een verhuisbedrijf ingeschakeld, dan is het vaak mogelijk om via het verhuisbedrijf naast de verhuisdozen ook de verhuisdekens te regelen. Een alles in 1 pakket is dan vaak erg aantrekkelijk om na afloop van de verhuizing zonder materiaal te zitten die u een komende tijd toch niet meer gaat gebruiken.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: