Denk aan opslagruimte voor uw inboedel

Het komt slechts zelden voor dat de verhuizing vanGoedkoop verhuizen met hulp het ene naar het andere adres perfect op elkaar aansluiten. In de meeste gevallen heeft u de sleutel van uw oude woning al afgegeven en is deze woning dus al helemaal leeg geruimd, terwijl u wellicht nog enkele dagen of zelfs weken of maanden moet wachten tot u in uw nieuwe woning kan trekken. Moet u enige tijd wachten voor u van uw oude woning in uw nieuwe huis kan trekken en staat alles maar in verhuisdozen te wachten? Dan is het belangrijk om tijdig te denken aan het reserveren van opslagruimte voor uw inboedel.

Waarom is opslagruimte nodig?

Als u een tijdje kleiner moet wonen omdat u niet in uw nieuwe woning kan of zelfs bij andere mensen moet logeren voor u kunt verhuizen naar uw nieuwe adres, moet u uw spullen wel al ergens kwijt kunnen. Wilt u zeker weten dat uw inboedel veilig, droog en netjes opgeslagen wordt, dan is het verstandig om tijdig na te denken over opslagruimte voor uw inboedel.

Het opslaan van uw inboedel in de garage van familie, in de schuur van vrienden of in een andere ruimte die u tijdelijk kan gebruiken is natuurlijk mogelijk, maar vaak is dit niet verstandig. Moet u toch nog langer wachten voor u kunt verhuizen, dan kan dit voor misverstanden of spanningen zorgen. En slaat u uw inboedel op in een ruimte die niet helemaal waterdicht is of op een andere manier niet van goede kwaliteit is, dan kan dit directe invloed hebben op de inboedel die in de opslagruimte staat.

Wanneer is opslagruimte nodig?

Het is verstandig om opslagruimte voor uw inboedel te regelen als u niet direct van uw oude woning naar uw nieuwe woning kan verhuizen. Dit kan door de volgende situaties voorkomen:

  • U moet de sleutel van uw oude woning al inleveren, maar kan de sleutel van de nieuwe woning nog niet krijgen.
  • U moet nog een nieuwe woning zoeken, maar moet de oude woning al wel verlaten.
  • U moet wachten tot de nieuwe woning klaar is met verbouwen.
  • U heeft problemen in de oude woning (zoals lekkages) en moet wachten tot de nieuwe woning bewoonbaar is.
  • U moet wachten tot u een moment vrij kan plannen voor de verhuizing, maar moet wel al de oude woning verlaten.

Heeft u te maken met een van bovenstaande situaties en kunt u niet direct van uw oude naar uw nieuwe woning verhuizen, dan kan het huren van opslagruimte voor uw inboedel zeker verstandig zijn. Het verhuizen en opslag verhaal gebeurd regelmatig en hier zijn dan ook speciale diensten voor beschikbaar. Een verhuisbedrijf heeft vaak intern ruimte om de inboedel op te slaan.

Waar vind ik opslagruimte voor mijn inboedel?

Zoals al eerder vermeld, kunt u uw inboedel natuurlijk opslaan in een opslagruimte van een familielid, kennis, goede vriend of collega. Toch wordt dit niet aangeraden en wel omdat het simpelweg te veel risico’s met zich meebrengt om uw inboedel hier op te slaan. Wilt u zeker weten dat u een geschikte opslagruimte heeft voor uw inboedel, dan is het beter om een officiële opslagruimte van een erkende aanbieder voor uw inboedel te huren. Het huren van een opslagruimte is niet duur en kan eenvoudig geregeld worden, dus dit is zeker de beste oplossing bij het tijdelijk opslaan van uw inboedel in een opslagruimte.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: