Verhuismateriaal helpt bij verhuizen

Waar moet allemaal aan gedacht worden bij verhuismateriaal? Dit kan erg uiteenlopend zijn natuurlijk maar we willen graag de basis doornemen. Zo krijgen wij veel vragen binnen over verhuisdozen, verhuisdekens en een verhuislift en overig verpakkingsmateriaal. Het verpakken van de inboedel is een van de belangrijkste onderdelen die er zijn.

Bij het slecht verpakken kunnen namelijk veel beschadigingen optreden die u kunt voorkomen. Daarnaast is er ook veel tijd winst te behalen door alles netjes in te verpakken. Bij het uitpakken heeft u hier veel voordeel van en kunt u eerder genieten van de nieuwe woning.

Een hoop verhuisdozen volgeladen

Zelf kopen of huren?

Dit is een goede vraag en het antwoord zullen we dan ook zeker geven. Of eigenlijk de overwegingen, aangezien iedere situatie uniek is en we u deze situatie zelf het beste kunt beoordelen. Dit kopen en huren zal vooral gelden voor verhuisdozen en de verhuisdekens.

Verhuisdozen zijn een must

Een verhuizing is nergens zonder de verhuisdozen. Bij het inpakken zal de verhuisdoos van toepassing zijn. Tussen de verhuisdozen zijn er diverse soorten en de grote vraag is of u deze beter kopen of huren. Het hebben van het juiste materiaal helpt het verhuizen een stuk gemakkelijker te maken. Dit geldt ook bij de verpakking, belangrijk hierbij is om genoeg dozen te hebben. Zo kunt u met een gerust hart de inboedel in dozen doen.

Bij het vullen van de verhuisdozen is het belangrijk om alvast een stapje verder te denken. Nummer de dozen zodat de inhoud duidelijk is en wat de eindbestemming van deze doos is. De verhuisplanning komt hier goed bij van pas, de checklist uitprinten is daarom geen overbodige luxe.

Verhuisdekens helpen tegen beschadigingen

Voornamelijk om meubels te beschermen worden verhuisdekens gebruikt. Deze worden om de meubels gedaan om krassen en overige beschadigingen te voorkomen. Zeker bij een rit in de verhuiswagen kan er natuurlijk altijd iets verschuiven of langs de wand gaan. Met behulp van verhuisdekens kan dit allemaal beschermd worden. Belangrijk is om aan te geven aan het verhuisbedrijf om hier rekening mee te houden, zodat ze op de verhuisdag zelf genoeg verhuisdekens meenemen.

een stapel verhuisdekens

Inboedel van een bepaalde hoogte halen

Een verhuislift is hier de ideale oplossing voor. Bij een verhuisbedrijf is het mogelijk dat hier voor gezorgd word, hier zullen extra kosten aan verbonden zijn, maar dit zal in overleg worden afgesproken. Het is ook mogelijk om een verhuislift los te huren. Het bijkomende nadeel is het besturen hiervan, zonder ervaring is het niet aan te raden. Een verhuizer weet hier raadt mee en zorgt dat de spullen, met behulp van de lift, veilig in de verhuiswagen komen.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: