Gratis Vergelijken

Vergelijk Verhuizers

Bespaar tot wel 40% op de kosten

Gratis Vergelijken

Wat kost een verhuizing?

Wat kost het nou om een verhuizing te organiseren. De kosten kunnen minimaal zijn door alles zelf te regelen en uit te voeren. Ook is het mogelijk om hiervoor een verhuisbedrijf in te schakelen. Benieuwd naar de kosten van een verhuisbedrijf? Of het interessant is om de gehele verhuizing of een gedeelte uit te besteden, hangt af van het budget. Voor ieder budget is er wel een geschikte verhuizer te vinden. Bepaal daarom van te voren wat je budget is, vervolgens is het een kwestie van keuzes maken om tot de totale kosten van de verhuizing te komen.

Houdt hierbij wel een maximum in gedachte wat u aan de verhuizing kunt uitgeven. Iedereen heeft een ander budget. Met behulp van de bespaartips kan er altijd bespaard worden op de verhuizing. Een belangrijke besparing is door zelf al veel in te pakken en zorgen dat de verhuizers vlot aan de slag kunnen. Bent u zelf niet in staat om het deels zelf op te pakken, kunt u mogelijk goedkopere krachten inhuren dan een verhuisbedrijf, denk aan familie en/of vrienden. Ook uw kinderen kunnen een aandeel hebben in de verhuizing, hierdoor krijgen ze ook een beter beeld van de verandering die er komen gaat.

Verhuizen met het hele gezin, inclusief de kinderen

Waar bestaan de kosten uit?

Er zijn verschillende aspecten waar de totale prijs van een verhuizing uit bestaat. Ze zullen niet allemaal van toepassing zijn op uw verhuizing, selecteer daarom de juiste aspecten:

  • De verhuiswagen om de inboedel te vervoeren
  • Een verhuislift voor verhuizingen op hoogte
  • De uren die een verhuizer moet helpen
  • Verhuisdozen en verhuisdekens

Waarbij vaak de verhuiswagen een grote kosten post kan zijn, afhankelijk van de kilometers die afgelegd moeten worden. Ook de uren van een verhuizer kunnen een groot deel van de totale kosten worden. De uren worden bepaald door de grote van de inboedel en de werkzaamheden die de verhuizer moet doen. Een verhuizer kan namelijk de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren:

  1. Demonteren van meubels
  2. Inpakken van de inboedel
  3. De inboedel laden in de verhuiswagen
  4. De inboedel uitladen uit de verhuiswagen
  5. Het weer uitpakken van de inboedel
  6. Vervolgens de meubels weer monteren

U kunt zelf bepalen waarbij hulp nodig is. Denk na over het werk wat u zelf kunt doen, of wat u liever uitbesteed. Het laten uitvoeren van de verhuizing zal voor rust zorgen. Daarnaast zal de snelheid van het verhuizen gegarandeerd een stuk hoger liggen.

Besparen op een verhuizing

Het besparen op een verhuizing kan op verschillende manieren. Een makkelijke manier is door zelf een deel op te pakken. De tijd dat een verhuisbedrijf minder aan werk heeft, des te lager de kosten zullen zijn. Het is ook mogelijk om vrienden en/of familie in te schakelen die een handje meehelpen. Geef dit duidelijk aan bij het verhuisbedrijf, wat verwacht u van de verhuizers en wat regelt u zelf.

Een andere, wellicht nog makkelijkere manier, is het vergelijken van verhuisbedrijven. Door verhuizers geheel gratis te vergelijken is het mogelijk om de kosten van een verhuizing nog lager uit te laten vallen. U krijgt inzicht in de kosten van diverse verhuisbedrijven uit de regio. Leg deze naast elkaar en zoek naar het meest geschikte bedrijf. Naast de prijs zijn ook factoren als diploma’s en ervaring belangrijk om mee te nemen in de overweging.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: