Gratis Vergelijken

Vergelijk Verhuizers

Bespaar tot wel 40% op de kosten

Gratis Vergelijken

Verhuisoffertes vergelijken

Het vergelijken van verhuisoffertes is een belangrijke stap om inzicht te krijgen. Inzicht in de kosten die bij de verhuizing komen kijken, maar ook zeker naar de mogelijkheden. Door diverse offertes naast elkaar te leggen, van verschillende verhuizers, zullen er een aantal dingen opvallen.

De prijsverschillen zijn er altijd en dit zal zeker opvallen. Daarnaast zal ook de inhoud variëren, hier moet goed op gelet worden, wat voor werkzaamheden worden er namelijk voor een bepaalde prijs uitgevoerd. Wij gaan u leren om op een veilige manier verhuisoffertes te vergelijken.

Verschillende verhuisdozen, vergelijken is moeilijk

Indicatie van de verhuiskosten

De ideale manier om een indicatie te krijgen van verhuiskosten, is door een of meerdere verhuisoffertes op te vragen. De basis van deze offerte(s) zijn dan wel de wensen die u invult. Een verhuisbedrijf zal met de wensen aan de slag gaan, hoe specifieker u de wensen invult, des te specifieker kan een verhuisbedrijf de indicatie maken.

Aan de hand van deze specifieke indicatie is het mogelijk om keuzes te maken. Welke werkzaamheden wilt u wel en welke wilt u niet uitbesteden. Besparen op de verhuiskosten is altijd mogelijk, de vraag is natuurlijk in hoeverre dit noodzakelijk is. Ga met behulp van de indicatie daarom verder aan de slag met het vergelijken van de verhuizers.

Waar op letten?

Zomaar verhuisoffertes ontvangen en niet weten waar je op moet letten, dan gaat het erg lastig worden. Om een juiste vergelijking van verhuisbedrijven te kunnen maken moet er gelet worden op een aantal zaken:

  1. Wat zit er inclusief de totaalprijs. Zijn alle opgegeven wensen op de offerte in de prijs meegenomen?
  2. Is het mogelijk om alle werkzaamheden door het verhuisbedrijf uit te laten voeren. Beschikken ze over het juiste materiaal (verhuiswagen/ verhuislift etc.)
  3. De beschikbaarheid van de verhuizer op de verhuisdag
  4. Zijn uw spullen verzekerd of hoe is dit geregeld? Stel dit van te voren goed vast, voor welk bedrag bent u verzekerd?

Laat zoveel mogelijk, eigenlijk alles, duidelijk op papier zetten. Bij onduidelijkheid is het altijd na te lezen wat er afgesproken is. Ook bij de totaalprijs moet duidelijk zijn wat er van beide partijen te verwachten is. Zo voorkomt u nare verrassingen achteraf!

Om een keuze te maken tussen de vele verschillende verhuisbedrijven, zal er niet enkel gelet moeten worden op de kosten. Ook de werkwijze die verhuizers hanteren kunnen verschillen en wel of niet in uw straatje passen. Door in contact te komen zal dit het eerste moment zijn om te oordelen het bedrijf correct over komt. Natuurlijk zijn referenties de beste bronnen. Mogelijk dat hierover op internet iets terug te lezen is en anders is het geen schande om bij het verhuisbedrijf zelf naar recente klanten te vragen. Deze kunnen dan benaderd worden en de ervaring is dan vaak heel bruikbaar.

Vage foto van verhuizers die aan het werk zijn

Besparen door goede vergelijking

Door het uitvoeren van een goede vergelijking, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten. Een goede vergelijking begint bij de aanvraag. Vraag geheel gratis een vergelijking aan en vul binnen enkele minuten uw wensen in. Denk goed na over de wensen, de offertes zullen hierop gebaseerd zijn en geven dus de indicatie.

Belangrijk is om vervolgens de totaalprijs te vergelijken van de verschillende verhuizers. Zorg wel voor een totaalprijs van alle gewenste werkzaamheden en vraag altijd of er nog extra kosten bij komen, denk aan verzekering of kilometers die gemaakt worden. Let naast de prijs ook zeker op de kwaliteit. Is de verhuizer behulpzaam en denkt deze met u mee? Door alles mee te nemen in de vergelijking, komt u uit bij het meest geschikte verhuisbedrijf!Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: