Gratis Vergelijken

Vergelijk Verhuizers

Bespaar tot wel 40% op de kosten

Gratis Vergelijken

Goedkoop verhuizen, blijf binnen uw budget

Goedkoop verhuizen is altijd mogelijk. Hiervoor gelden wel een aantal regels. Natuurlijk is het voor iedereen anders wat men goedkoop noemt. Het is mogelijk om een gehele verhuizing uit te besteden en dit kan altijd nog zeer voordelig. Afhankelijk van de wensen kan een verhuisbedrijf u goedkoop ondersteunen.

Als u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een verhuizer is het mogelijk om deze verhuisbedrijven geheel gratis te vergelijken. Als u dat wenst kunt u altijd de goedkoopste uitkiezen, natuurlijk is het ook verstandig om verder dan de prijs te kijken bij het kiezen van een verhuizer. Voor iedereen is het dus zeker mogelijk om goedkoop te verhuizen, hier zullen soms wel opofferingen voor gedaan moeten worden.

Verhuis vanuit uw eigen budget

Om te bepalen of het verhuizen goedkoop is, zal er eerst een budget bepaald moeten worden. Voor welk bedrag is het voor u een goedkope verhuizing? Hoe groter de verhuisklus is, des te groter het budget ook zal zijn om hulp te krijgen van een professional. Vanuit dit budget is het mogelijk om te kijken waarbij een verhuisbedrijf u kan ondersteunen. Is het budget niet toereikend voor een professional, zoek het dan binnen uw vrienden en familiekring. Mogelijk heeft iemand een vrachtwagen of grote auto beschikbaar. De kosten voor benzine zal u dan wel vergoeden, enkel het scheelt wel de huur van een verhuiswagen. Laat uw budget bepalen wat er wel en niet mogelijk is. Bekijk ons overzicht van bespaartips om gemakkelijk geld te besparen op het verhuizen.

Tillen van de verhuisdozen beter uitbesteden?

Wat kunt u uitbesteden aan verhuisbedrijf

Bij een verhuizing is het niet altijd mogelijk om alles zelf te regelen. Maar het plannen van de verhuizing en wellicht het inpakken van de inboedel kunt u altijd zelf bij helpen of geheel op u nemen. Heeft u geen vervoer binnen de kennissenkring, dan heeft het huren van een verhuiswagen prioriteit. Woont u op hoogte zonder dat er een lift aanwezig is, dan zal een verhuislift ook prioriteit hebben. Het volgende punt waardoor de verhuizing stukken goedkoper kan worden, is het inschakelen van goedkope verhuizers. Is het niet mogelijk om verhuizers via een verhuisbedrijf te regelen. Vraag eens rond of er mensen willen helpen, deze kunt u altijd bedanken met een kleine vergoeding of bedankje.

Door verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, kunt u een goede inschatting maken van de kosten per onderdeel. Bepaal welke onderdelen prioriteit heeft, oftewel welke u echt zelf niet kunt uitvoeren. Maak vervolgens een keuze tussen de onderdelen, welke kunt u uitbesteden binnen het budget en welke zult u op een creatieve manier moeten oplossen.

Laat u niet gek maken

Kijk vooral heel realistisch naar de verhuizing. Een verhuisbedrijf inhuren kan altijd, maar vraag uzelf af of dit daadwerkelijk nodig is. Natuurlijk komt het vaak genoeg voor dat het niet anders kan en dat het erg makkelijk is om een verhuizer in te schakelen. Al is het alleen maar zodat u zelf verder kunt werken en hierdoor de verhuizing bijna terug verdiend. Maar heeft u tijd over en bent u lichamelijk in orde, dan is het niet nodig om voor een verhuizer te betalen die werk doet, wat u ook zelf zou kunnen doen. Let op dat verhuizen erg vermoeiend kan zijn.

Iedere situatie staat op zichzelf en de mogelijkheden zijn er altijd. Alleen dat een verhuisbedrijf geld kost is een feit en die overweging zal gemaakt moeten worden op basis van het budget en de middelen om zelf de verhuizing te kunnen uitvoeren.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: