Gratis Vergelijken

Vergelijk Verhuizers

Bespaar tot wel 40% op de kosten

Gratis Vergelijken

Verhuiskosten, waar bestaan die uit?

Welke kosten komen allemaal kijken bij een verhuizingen en waaruit bestaan deze verhuiskosten allemaal? Een verhuizing is tijdrovend en is er specifiek materiaal nodig bij merendeels van de verhuizingen. Denk hierbij aan een verhuiswagen of ander soort vervoer wat er nodig is. Daarbij zijn er ook verhuizers nodig die gemiddeld enkele uren voor een verhuizing nodig hebben. Zelf kunt u bepalen wat er wel en niet wordt uitbesteed, als u geen verhuizers nodig heeft kunt u ook zelf een verhuiswagen huren en de spullen in- en uitladen. Het voordeel aan verhuizers is dat ze ervaring hebben om op een efficiënte manier te werken waardoor de verhuiskosten laag uitvallen.

Vervoerskosten

Er zit nogal een verschil in de vervoerskosten, afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden. U kunt ervoor kiezen om zelf een verhuiswagen te huren, let wel op het vereiste rijbewijs. Naast de huurprijs van de wagen komen er vaak ook nog kosten bij per kilometer. Maak hier een duidelijke berekening van inclusief alle kosten.

Een grote verhuiswagen kan verstandig zijn!

Een verhuisbedrijf heeft verschillende verhuiswagens, hierdoor zit er altijd een geschikte wagen voor uw inboedel tussen. Over het rijbewijs hoeft u zich geen zorgen te maken, de verhuizer heeft alle benodigde papieren. Geef van te voren de afstand op, ook hier zullen extra kosten per kilometer bij komen. Door een totaal pakket af te nemen zal er een scherpe prijs voor de verhuiswagen mogelijk zijn.

Kosten van de verhuizers

Heeft u extra hulp nodig bij het verhuizen? Verhuizers kunnen u met allerlei klussen helpen en deze zullen per uur en per persoon gerekend worden. Natuurlijk is een klus 2 x zo snel klaar op het moment als er 2 x zoveel verhuizers zijn. Let bij een berekening op het totaal aantal man-uren dat nodig is. Een verhuizer kost gemiddeld tussen de 30 a 40 euro per uur. Heeft u totaal 10 man-uren nodig (2 verhuizers voor 5 uur) dan kost dat gemiddeld rond de 350 euro.

Kosten voor de organisatie

Vaak word het nogal vergeten dat een verhuizing veel planning vereist. Zeker voor een zakelijke verhuizing is de planning cruciaal. De verhuizers hebben hier veel ervaring in en kunnen hierdoor de planning vrij accuraat bepalen. De haken en ogen zijn bekend en kunnen inschatten hoelang iets duurt. Daarnaast is het de hele planning van inboedel die hierbij kan komen kijken. Dus ook hiervoor zal een bedrag apart moeten worden gelegd. Alhoewel dit vaak niet gezien word omdat dit tussen de overige kosten valt.

Besparen op verhuizen

Op verschillende manieren is er te besparen op de totale verhuiskosten. Deze besparingen zijn voornamelijk te realiseren door zelf te helpen met de verhuizing. Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk, maar probeer dan aan vrienden of familie te vragen om hulp. Wilt het de verhuizing geheel door de specialisten te laten doen, vergelijk dan verhuisbedrijven geheel gratis. Op deze manier kunt u het snelst en mogelijk ook het meest besparen, leg verhuisoffertes naast elkaar. Ervaringen zeggen ons dat u tot wel 40% kunt besparen op verhuiskosten.

Verhuiskosten kunnen worden bezuinigd

Verhuisvergoeding

Is het voor u onduidelijk of u recht heeft op een verhuiskostenvergoeding? In verschillende situaties heeft u hier recht op. Een veel voorkomende verhuisvergoeding is op het moment dat een huurder verplicht de woning moet verlaten door een sloop of renovatie. Ook bij een verhuizing waarbij het werk een aandeel heeft, is het soms mogelijk om via de werkgever een vergoeding te krijgen. Deze vergoedingen zijn voornamelijk voor het inschakelen van een verhuisbedrijf en andere ongemakken die hierbij komen kijken. Hierdoor hoeft een verhuizing helemaal niet duur te zijn. Ga verstandig met het budget om!Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: