Laat verhuizers helpen

Een verhuizing op de planning? Verhuizers kunnen helpen bij het verhuizen van je inboedel of specifieke meubels. Een verhuizer inschakelen zal helpen om een verhuisdag soepel te laten verlopen. Door de ervaring in het verhuizen zal het een waar genot zijn om ze aan de slag te zien. Binnen no-time alles ingeladen en voor je het weet staat alles in de nieuwe woning.

Een verhuisbedrijf zal van te voren overleggen hoeveel verhuizers het meest praktisch is om te sturen. Het streven is altijd om binnen 1 dag te verhuizen, natuurlijk zijn er uitzonderingen, dit wordt dan ook van te voren aangegeven. Met de hulp van verhuizers hoef je zelf het zware werk in ieder geval niet meer te doen.

Verhuizers aan de slag met een bank aan het verhuizen

Wat kosten verhuizers?

De kosten die komen kijken bij het inschakel van een professionele verhuizer, zal geheel afhankelijk van je wensen zijn. Een verhuizer per uur kost rond de 40 euro. Daarbij komen dan eventuele kosten voor het huren van een verhuiswagen, verhuislift en ander materiaal wat komt kijken bij de verhuizing. Het is dus niet enkel het vervoeren van de inboedel wat binnen de verhuisservice valt. Ook alle zaken eromheen kunnen geregeld worden door een verhuizer uit de regio

Wil je graag specifieke informatie over de kosten van je eigen verhuizing? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een vergelijking aan. Op basis hiervan is het mogelijk om een overzicht te ontvangen van verhuisbedrijven bij jou in de regio.

Wat zijn erkende verhuizers

Binnen Nederland zijn veel verhuisbedrijven aangesloten bij erkende verhuizersde organisatie: Erkende Verhuizers. De deelnemende verhuizers moeten aan strenge eisen voldoen en deze worden continue gecontroleerd, voordelen van een Erkende Verhuizer zijn:

  • Goede algemene voorwaarden
  • Garantie en verzekering op de inboedel
  • Opgeleid en gediplomeerd personeel

Belangrijk om te weten is dat een Erkende Verhuizer de inboedel verzekert tot een bedrag van 100.000. Het personeel heeft allemaal een diploma waardoor je echt vakwerk kan verwacht. Daarnaast hoeft een Erkende Verhuizer zeker niet duurder te zijn dan een ander verhuisbedrijf. Ook hier zullen de prijzen verschillen en daarom is het vergelijken ook aan te raden!

In de regio!

Voor de zoektocht naar verhuizers in de regio willen wij je een stukje verder helpen. De verschillende regio’s hieronder bevat meer uitleg over de mogelijkheden per regio. Erg handig als je een verhuizer wilt inhuren uit 1 van onderstaande steden. Hierdoor is het nog gemakkelijker om kosten te besparen op het verhuizen met behulp van verhuizers!Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: