Verhuisservice, wat houdt dat in?

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan de standaard verhuis werkzaamheden. Deze extra verhuisservice wordt aangeboden door het verhuisbedrijf en u kunt zelf kiezen of u deze wilt afnemen. Een aantal van deze services zullen erg goed van pas komen en u veel tijd en vooral moeite besparen. Maak daarom van tevoren een verhuisplan en denk na over hetgeen wat voor verhuisservice u zou willen gebruiken.

Er zullen extra kosten in rekening worden gebracht wanneer er voor uitgebreidere verhuisservice wordt gekozen. Soms is het onvermijdelijk en soms zit het al in het pakket. Neem alles daarom altijd goed door met het verhuisbedrijf, zodat bij beide partijen duidelijk is wat er verwacht wordt.

Mogelijkheden van een verhuisservice

Aan welke diensten moet je zoal denken als het gaat om een verhuisservice? De klussen waar een verhuisbedrijf met kan helpen zijn erg uiteenlopend. Om u een beeld te geven hebben we een top 5 opgesteld met meest gekozen extra diensten die een verhuizer voor u kan uitvoeren.

  1. De (tijdelijke) opslag van inboedel
  2. Grote meubels demonteren om ze makkelijker te kunnen vervoeren, eventueel op locatie weer monteren
  3. Assistentie bij de verhuislift
  4. De gehele woning ontruiming
  5. Klusjes ter voorbereiding van de verhuizing

Dit is een samengestelde top 5, heeft u behoefte aan overige diensten, dan is dit vaak in overleg te realiseren. Zo kunt u altijd om hulp vragen bij de specialist en die kunnen u hierbij verder helpen, al is het enkel maar een goed advies!

Demonteren van meubels is ook een service

Wat zijn de ‘extra’ kosten

De extra kosten voor een verhuisservice zijn erg lastig om in te schatten. Dit komt omdat het vaak gaat om een totaalprijs. Dus afhankelijk van het totale plaatje zullen de kosten van de verhuisservices hierin worden verrekend. Het is natuurlijk wel altijd mogelijk om na te vragen hoeveel extra het kost om een dienst erbij te nemen. Dan ziet u het verschil tussen de totale prijs en weet u ook precies wat deze dienst kost. Op basis hiervan kunt u een keuze maken of dit wel of niet nodig is om erbij te nemen.

Een verhuisservice in uw regio

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden in de regio? Aangezien niet elk verhuisbedrijf dezelfde diensten aanbied is het handig om voor uw situatie een overzicht te krijgen. De makkelijkste weg hiervoor is het aanvragen van een vergelijking. Dit houdt in dat op basis van uw verhuis wensen een aanbod wordt gedaan. Hierin is direct te zien wat de verhuisservice voor u betekend + wat de kosten hiervan bedragen. Erg handig om te oriënteren voordat er daadwerkelijk een keuze gemaakt wordt

Voor de volgende regio’s bieden wij specifieke informatie aan:Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: