Offertes van verhuisbedrijven vergelijken

De manier om kosten te besparen is het vergelijken van offertes die verhuisbedrijven uitbrengen. Voordat een verhuizer aan de slag gaat zal deze eerst een inventarisatie maken van de totale verhuizing. Wat komt er bij kijken en wat zijn u eigen wensen? Wanneer het verhuisbedrijf dit in kaart heeft gebracht is het mogelijk om hier een realistische prijs aan te koppelen.

Verschil tussen verhuizers

De prijzen van de diverse verhuisbedrijven in de regio zullen verschillen. Het verschil kan flink oplopen, tijdens het vergelijken komen deze verschillen aan het licht. Bekijk goed hoe de prijzen tot stand zijn gekomen. Is alles inclusief wat u wenst dat de verhuizer voor u doet? Uiteindelijk gaat het om de totaalprijs. Hier zal alsnog een behoorlijk gat tussen de goedkoopste en duurdere zitten. Per regio zal het verschillen, alleen bij een vergelijking heeft u niks te verliezen.

Waar het verschil hem daadwerkelijk in gaat zitten is dus afhankelijk van uw wensenpakket. Bent u alleen op zoek naar iemand die een handje komt helpen bij het tillen. Of liever iemand die direct de hele verhuizing overneemt en de organisatie strak regelt? Natuurlijk zijn er ook verhuisbedrijven waarbij het allebei mogelijk is.

Een vergelijking van verhuisbedrijven op de weegschaal leggen

Voornamelijk door een contactmoment met het bedrijf, is het mogelijk om te oordelen of dit contact prettig voelde. Daarbij zal een verhuizer vaak aanbieden om langs te komen om de situatie nog beter in te schatten en op basis hiervan een offerte kunnen uitbrengen.

Ontvang indicatie van de verhuiskosten

Bij het gratis vergelijken krijg u binnen no-time een indicatie van de verhuiskosten. Belangrijk hierbij is om de wensen zo specifiek mogelijk aan te geven. Hoe specifieker alles is ingevuld, hoe nauwkeuriger een verhuisbedrijf deze kosten kan schatten. Dit zorgt achteraf voor zo min mogelijk verrassingen.

Op basis van de indicatie is het mogelijk om verder in contact te komen met een bepaald bedrijf. Ook is het inzichtelijk of het uitbesteden binnen het van te voren vastgestelde budget gaat passen. Een verhuizer inhuren is niet gratis, maar voor het gemak is het zeker het geld meer dan waard!

Vergelijk binnen 1 minuut

Een vergelijking aanvragen is heel erg gemakkelijk. Binnen 1 minuut is het formulier in te vullen met uw wensen. Deze wensen worden vervolgens naar diverse verhuisbedrijven uit de regio gestuurd. Op basis van uw wensen zullen ze een indicatie van de kosten maken en u deze toesturen.

Het vergelijken van de offertes is dan geheel aan uzelf. Door ze naast elkaar te leggen is het zeer eenvoudig om ze te vergelijken. Met het vergelijken van verhuisbedrijven zult u tot wel 40% op de totale kosten kunnen besparen!Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: