Een goedkoop verhuisbedrijf

Een goedkoop verhuisbedrijf is natuurlijk een ruim begrip. Steeds vaker komen er budget verhuizers naar boven die voor een lage prijs helpen met de verhuizing. Natuurlijk zijn er wel bepaalde redenen waarom het ene verhuisbedrijf goedkoper kan zijn dan een ander verhuisbedrijf uit de regio. Hierbij geldt wel duidelijk dat de term goedkoop zeker niet ten onder doet aan de kwaliteit. Een goedkoop verhuisbedrijf heeft vaak goedkope arbeidskrachten, hierdoor kan de prijs voor u een stukje lager blijven. Voor een volledige verhuizing betaal je nou eenmaal net wat meer dan als je hierbij zelf een handje kan helpen.

Een verhuizing kan je zelf zo duur en goedkoop maken als je zelf wil. Een aantal bespaartip maken het gemakkelijker om een verhuisbedrijf binnen het budget te vinden. Het vergelijken van verhuisbedrijven is hierbij erg belangrijk. Op deze manier komt het verschil tussen de verschillende verhuizers duidelijk naar boven.

Vergelijk Direct!

Vergelijk verhuisbedrijf offertes

Gratis vergelijking van verhuisbedrijven uit uw regio! Binnen 1 minuut een besparing van 40% op de verhuiskosten

Vergelijk Direct!

Stel een budget op

Het belangrijkste tijdens het vinden van een verhuisbedrijf die geschikt voor u is, is het opstellen van een budget. Wanneer er een budget is van €100,- voor het doen van een grote verhuizing is dit niet realistisch. Hoe meer werk er uitbesteed word, des te hoger zal de prijs liggen. Welke wensen zijn er allemaal en wat verwacht je van de verhuizers zelf?

Stel een lijst samen van werkzaamheden die u van het verhuisbedrijf verwacht en stel prioriteiten. Wat is het meest belangrijke en daarom het meeste geld waard. Stel deze vraag een aantal keer en hierdoor kunt u keuzes maken op het moment dat er een beperkt budget is. Zo is het inschakelen van extra verhuizers makkelijk, maar mogelijk dat hier ook alternatieven oplossingen voor zijn. Het budget gaat leidend zijn wanneer er een verhuisbedrijf ingehuurd gaat worden. Is het niet mogelijk om het binnen het budget rond te krijgen, ga dan in oplossingen denken!

Geld bij elkaar voor een goedkoop verhuisbedrijf

Goedkoop verhuisbedrijf vinden

Wat wij niet voor u zullen doen is een lijst geven met welke verhuisbedrijven wel of niet goedkoop zijn. U kunt het beste zelf beslissen wat voor verhuisbedrijf in uw regio het goedkoopste is. Door ons netwerk aan verschillende verhuisbedrijven kunnen wij wel selecteren welke geschikt zijn voor uw verhuizing.

De eerste stap is om een geheel gratis vergelijking aan te vragen. U zult verschillende aanbiedingen op de mail ontvangen. Deze prijzen kunnen naast elkaar gelegd worden en de selectie kan worden uitgevoerd. Welke verhuisbedrijf valt binnen uw budget en welke valt helaas af. Uiteindelijk heeft u een goedkoop verhuisbedrijf over die aan de wensen zal voldoen. Met deze verhuizer kan verder contact worden gezocht terwijl de andere verhuizers afvallen. We kunnen het ons niet voorstellen, maar lukt het niet om een geschikt verhuisbedrijf te vinden, dan is er niks aan de hand. De aanbiedingen komen te vervallen en we zoeken gewoon voor u verder.

Probeer tijd te besparen

Ook in deze situatie geldt dat tijd geld waard is. Hierbij hebben we het voornamelijk over de tijd van een verhuizer. Op het moment dat een verhuizer minder tijd nodig heeft voor de verhuizing, zal dit direct een besparing in de portemonnee opleveren.

Er zijn een aantal maatregelen die getroffen kunnen worden. In plaats van dat een verhuizer simpele taken uitvoert, zoals het inpakken van de inboedel, kan dit ook zelf opgepakt worden. Deze tijdrovende klus kan vooraf op het eigen tempo zelf worden uitgevoerd. Dit kost u uiteraard meer tijd, maar de verhuizer kan direct aan de slag met het inladen van de verhuisdozen.

Houdt hierbij in het achterhoofd het gemiddelde uurtarief van de verhuizers. Op het moment dat hier elke dag 1 uur aan wordt besteed, kan er binnen een maand veel gebeuren. Dit zal allemaal in mindering gebracht worden op de uren die het verhuisbedrijf hierin investeert.

Zoek naar goedkope verhuisdozen

Het aanschaffen van de verhuisdozen kan een grote hap uit het budget zijn. Alleen dit is niet nodig, er zijn goedkopere oplossingen. Zo zijn er diverse alternatieve waar de inboedel in opgeslagen kan worden. Tweedehands dozen zijn ook direct een stuk goedkoper. Wanneer ze maar eenmalig gebruikt worden, is het zonde om ze nieuw aan te schaffen. Tweedehands verhuisdozen worden regelmatig aangeboden, omdat andere mensen ze wel nieuw kopen en vervolgens niet meer nodig hebben.Veel tips voor tijdens de verhuizing, alsnog besloten om de verhuizing uit te besteden aan een professional. Zelf kende we geen verhuisbedrijf, gelukkig hebben we door middel van de gratis service een geschikt verhuisbedrijf leren kennen
Tim
Super eenvoudig om meerdere verhuisbedrijven te vergelijken. Door de eenvoud hebben wij binnen een minuut erg veel bespaard op de verhuiskosten. Bij een volgende verhuizing komen wij zeker terug voor een vergelijking
Robin
Zelf hadden we geen vervoer om de gehele inboedel te verhuizen. In plaats van 6 keer heen en weer te rijden hebben wij besloten om een verhuisbedrijf in te huren. Binnen een dag hadden wij contact met diverse verhuizers en is de verhuisdag soepel verlopen
Marjan
Over ons

Verhuis-feitjes.nl is de nummer 1 site als het gaat om informatie verlenen bij het verhuizen. Zo zijn er verschillende tips die het verhuizen een stuk makkelijker maken. Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen, waar moet u dan zoal op letten. Door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden is Verhuis-Feitjes.nl een complete site voor alles omtrent verhuizen. Of u nou zelf de verhuizing regelt of het laat regelen. Gaat u als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing. Met allerlei soorten verhuizingen hebben wij de nodige ervaring. Ook hebben wij een netwerk van geschikte verhuisbedrijven voor u. Ons netwerk stellen we graag aan u beschikbaar door middel van onze gratis vergelijkingsservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, kunt u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten.

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Verhuisbedrijf kosten

Belangrijk zijn de kosten voor verhuisbedrijven. De prijzen van een verhuizing: